PONGPANGPONGPANG!


+facebook

+twitter

+kampus


superGIRL

nurul syazwani
muar, JOHOR
sweet 20
13september1993
zul syaheed danial's


Entries About Linkies Stuff


mission!

own blog
own family
own PRINCE :D
PLKN*tangguh
diploma*OTW
degree
title IR

Wanna Shout ?!


Credits

Template: cikDODO
Basecodes: superGIRL
Others: photoshop

AMS :'D

assalamualaikum..
awak tiap kali masuk waktu azan saya mesti teringat kat awak .awak ingatkan saya soal solat .seriously saya rindu awak .tak dinafikan lagi awak .seandainya awak baca entry saya ni saya teringin sangatsangat dengar suara awak lagi .nak awak peringatkan saya soal solat .

awak kalau saya kata saya sudah boleh lupakan awak ,bohong semuanya .awak marah macamana pun saya ,tak tergamak pun saya doakan awak yang tak baik .malah tiap hari saya doakan yang terbaik buat awak disamping orang yang awak sayang .

last kita berhubung haritu saya ingatkan awak jangan lupa solat bila saya takda dengan awak lagi .dan awak pun sama kan? .saya cakap kat awak supaya jangan sedih ,jangan nanges time tu kan? .kay saya tak sanggup tengok laki semacam awak nanges sebab hubungan kita .itu jaaa .

awak ,haritu awak cakap yang cinta tak seharusnya memiliki kan? .dan awak cakap awak cintakan saya even awak tak dapat memiliki saya kan? .kay kitaa berdua buktikan samasama kay cinta kita? .saya pun akan buktikan cinta ,sayang saya pada awak dengan memutuskan hubungan ni .

awak saya nak awak tahu yang tiap hari saya berdoa yang kita still diberi peluang untuk bersama samada cepat ataupun lambat .

saya percaya awak .

awak jangan sedihsedih kay? :')
awak jaga dia elokelok .mungkin dia lebih perlukan awak .dia sakit sementara saya sihat .so better saya lepaskan awak pada dia .awak saya lebih rela sakitkan perasaan saya berbanding saya sakitkan perasaan orang lain .

awak ingat pesanan saya ,
jaga perasaan dia ,
sayangkan dia semacam saya sayangkan awak ,
jangan mainmainkan hati dia ,
jaga solat awak ,
hormat maa ayah awak ,

saya harap awak baca entry saya ni .dan saya nak bagitahu saya sayang awak .